Ingen kontakt med min far

Ja, det var ju en av de mindre bra sakerna som hände i slutet av 2017. Jag kan ha varit medskyldig till bråket som gjorde att hans mobilnummer numera är spärrat.

Fast, reaktionen sen väntade i över ett dygn och var helt utom alla proportioner samt handlade mest om hur ”kantig” jag är. Alla som känner mig det minsta vet ju ju fel ”kantig” är.

Men, en relation är ALLTID 2 personer ansvariga för. Det finns inget annat. Att tror att en själv kan vara helt ointresserad över en annans liv är ju att vara rätt känslofattig. Att inte våga fråga eller ens vilja veta nåt om mitt nya liv. Ja, jag blir väl inte direkt villigt inställd till personen då.

Kände jag mig rätt skyldig i dag när personen fyllde 70? Jajamensan. Väldigt. Men, hade redan innan sett till att skicka en hälsning. Så, kände ändå att jag gjorde det en ska. Men, känner fortfarande att ett telefonsamtal skulle sluta direkt i att jag ryter. Vilket jag är rätt bra på. Tro mig.

Mitt liv är bra som det är nu. Tänker inte acceptera nåt som för in ett negativt element igen. Spelar ingen roll att sagda element är släkt med mig.

Är nog lite gnällig nu tror jag, rätt ordentligt förkyld. Ev influensa. Men, det går över. Ta hand om er alla mina änglar!


Publicerat

i

av

Etiketter: