Längesen nu

Varit mycket nu ett tag. Håller fortfarande på att processar Satans Död och allt som hände runt där. Håller på att skriva en massa kring just det.

Klev in i det som en person, och ur det som en annan starkare, lugnare, snällare person. Betydligt mera medveten om den jag är. Hur jag fungerar. Vad jag gör som är bra, och vad jag gör som är mindre bra. Har prövat saker jag inte har gjort eller sett förr.

Har aldrig varit så glad i mitt liv. Upplever saker mera äkta. Samtidigt så har det blivit lättare att bortse sånt som är inte så positivt. Tror att jag upplevs som mer levande. Som mer ”studsig”.  Vänner har blivit viktigare. Människor runt omkring mig är viktigare. Ensamvargen är numera en flockvarg.

Sen gick ju julen mindre bra. För att göra det väldigt kort, så har jag numera ingen kontakt alls med min ”far”. Applikationer till ”min familj” tas emot 😁

Mer kommer!


Publicerat

i

av

Etiketter: