Satans Död

Är nåt jag tycker att ALLA ska ta och gå på, då du kanske lär dig nåt om dig själv. Hemska tanke. Men, allvarligt. GÅ! Och inte bara för att jag är med. Utan för att det är en upplevelse som inte finns utanför just Satans Död. Alls.

Sen tycker jag väl att ett stort skäl att gå se den är att lilla jag är med där på ett hörn också. Japp! Kan tänkas att det är lite rosa inblandat. LIte. Eller kanske väldigt mycket rosa. Kom och titta så får du se.

Spelas Torsdag till Söndag 18:00/18.30 samt 21:00/21:30, ska du köpa biljett så ska du göra det rätt omgående då dom håller på att ta slut. Varje föreställning är cirka 2½ timma. Biljetter till Fredagar och Lördagar kan redan vara svåra att få tag på. Biljetter hittar du HÄR.

Sen så shameless promotar jag QX artikeln igen. Bara för att jag är med i den tillsammans med Isa.

Glömde nästan bort det fina inslaget där Mia Malcyone medverkar. Handlar så klart om Satans Död.

Så, det är det jag håller på med just nu. Fram till nyår. Det häftigaste jag har gjort hittils.


Publicerat

i

av

Etiketter: