Spännande dag

Eller inte alls. Börjar så där lite efter lunch. Känner mig bara seg och trött. Men, tar hand om mig och mitt mående. Skapar. Gör. Vill gå på en sak samma kväll. Verkligen vill. Men , så där vid typ 17:30 så bara ska jag hem. Vet inte riktigt varför men jag ska hem. Tar en huvudvärkstablett och går.

Hade nog redan känt av illamåendet som kommer. Huvudvärken. Hade migränattacker tidigare, men känns inte riktigt samma men åt det hållet.

Bara ska hem. Finns inget annat. Försöker fokusera på allt annat. Kan ha köpt saker på ebay.

Att må illa på tom mage är inte direkt kul. Ja, nu blir det metaforer då jag fortfarande mår lite lite illa.

Huvudet är som fyllt med betong fortfarande. Men, det går över. Lite stolt över mig själv att jag tog av om det. Att jag lyssnade på min kropp.


Publicerat

i

av

Etiketter: