Jag är

En människa först och främst. När det kommer till kön osv så kanske det blir lite komplicerat för vissa då jag ser ut som en man, men är inte det. Punkt.

Och just en drottning som är lite emotionell, igår Tisdag så började jag bara gråta så där mitt i allt och gick nästan inte att sluta. Tack och lov så befann jag mig kring två underbara människor just då.

Har hamnat i ett liv som är så mycket mer än mitt tidigare, och tror att min kropp och själ fortfarande håller på att vänja sig. Nu är det lite strul med min familj också.

  • Icke-binär trans. Mer hon än han, han är mest bara skalet (än så länge)
  • Kalla mig hon, eller köna mig inte alls. jag KOMMER att rätta dig.
  • Pansexuell, ditt kön är inte vidare viktigt. Mer hur du tänker. Mer hur du för dig. Och rör dig.

Du får gärna hjälpa till om du tycker att det är/ser lite tokigt ut. Mina ögonbryn får jag ingen riktig ordning på, gör jag inget med dom så ser jag ut en disträ uggla typ. Så, jag klipper mina ögonbryn.

Listar ut saker och ting i min egen takt. Hormonbehandling? Vet faktiskt inte om jag vill gå så långt, men det ser vi när vi har kommit åt det hållet.

Ansiktshåret hade jag MER än gärna blivit av med dock, samt fått tillbaka lite huvudhår.

Nu alla mina änglar så ska jag försöka sova. Tror att nagellacket har torkat.


Publicerat

i

av

Etiketter: