Ting ändras

Märker att jag har ändrat uppfattning och tillvägagångssätt på rätt mycket numera. Som det här med teknik. Fick en fråga ”vet du hur man byter lösenord på spotify”.

Tobbe skulle ha svarat ”klart jag vet det! gör så.. så .. så”.

Thea svar ”Ehm. Spotify? du menar sånt man lyssnar på musik med?”

Har kommit fram till att jag egentligen är rätt ointresserad av teknik, OM det nu inte tillåter mig att göra nåt jag vill och är intresserad av. Så, liksom vänd på det hela.

Förr så var jag intresserad av vattenjetsskärare bara för att det var cool teknik. Nu? skulle kunna göra snygga halsband/armband med en sån. Bara lite synd att den billigaste är typ 52 tusen pengar. Ja. Massa veckopengar.

Stilen ändras väl också, jag gillar ju låååånga plagg. Typ kjol utan att vara kjol. Låånga tröjor och sånt, så där lagom sitta åt samtidigt. Sånt kan vara rätt svårt att hitta i ankdammen Sverige där man ska vara klädd i mall 1A eller 2B. Eller om du är mellan 12-17 så gäller 3B, med undantaget 4C.

Jag liksom passar inte in i någon av mallarna. För manlig för att se kvinnlig ut. Sen är jag väl inte vidare macho heller. Vill inte vara det heller, känner inte igenom mig i nån manlig social konstruktion. Gillar inte att dricka sprit tills jag däckar. Jag har slutat låtsas. Är vad jag är.


Publicerat

i

av

Etiketter: