Pride

Jo, jag vet: det är Pride nu idag. Men, är ärligt talat inte direkt intresserad av det. Och varför skriver jag med mitt tangentbord i vinkel? Vet ju att jag iofs är lite vriden.

Men, tillbaka till ämnet: PRIDE. Jag kan tycka att det är lite fånigt att jag ”får” fira den jag är EN dag per år. Jag måste ju leva som mig själv alla ANDRA dagar. Sen att det har blivit så överdrivet kommersiellt kanske inte hjälper heller. Att allt ska vara så snyggt och polerat. För att sen genast glömmas bort.

Sen har jag inte RÅD att gå in på Pride-området då det kostar en massa pengar. Pengar jag faktiskt hellre lägger på smink eller kläder, eller bara för att LEVA på. Kommersiellt är ordet. Stå och bara titta på en parad? Nej tack. Har gjort det förr. Så roligt är det inte.

Har en teori om att jag har blivit mer ”militant” sen jag kom ut, att jag faktiskt BRYR mig om en massa saker. Att jag har en massa åsikter. Att jag inte bara gömmer dom.

Som att jag numera är typ ”vegetarian”, kan inte helt kalla mig det då jag äter fisk/skaldjur (samt ägg). Väljitarian är kanske är ett bättre ord, och lite så där lagom ”knäppt”.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar