Lite skakigt

Snubblade lite i uppförsbacken som mitt liv har skapat åt mig nu. Jag är medveten vad det handlar om. Jag tar till alla metoder och taktiker jag kan nu. Vissa fungerar. Vissa inte. Men, jag fortsätter. Gör säkert lite fel samtidigt.

Vill alla så väl. Har hänt så mycket i mitt liv dom senaste 3 åren.. Det sista året har varit på sina sätt helt galet när det kommer till personlig utveckling, även konsten har ju gått rätt mycket framåt.

Kommer säkert göra mer fel framöver. Så länge jag inte sårar någon annan, och även mig själv, så är det helt ok för mig.

Just det som är grejen. Att sluta skada mig själv. Att sluta straffa mig själv för nåt som inte är verkligt.

Och att ta saker och ting för vad dom är. Inte låta ocd och annat ta tag i sakerna och trasa sönder det bortom vad det är. Det är inte verkligt.

Det jag kämpar med nu. Men, det går lite bättre. Kommer lättare ur det. Har en period på 7 till 12 dagar (lite olika) per månad som är värre, är i sån perioden just nu.

Att blogga om detta ger mig nåt också. Även om ingen läser det, så är det ett sätt att sortera det. Att tänka på hur jag skriver. Hur jag beskriver det.

Mår ju samtidigt bättre än annan period i mitt liv. Att samtidigt bestämma att jag ska bli vegetarian var kanske inte så smart, men samtidigt är det mitt liv och min kropp det handlar om.

Men, jag kämpar på. Det blir bättre.

 


Publicerat

i

av

Etiketter: