Men kom igen!

Alltså, nu krånglar allt med mat igen. Tycker själv att jag borde ha kommit runt det. Men, vi vet ju alla att det gör man aldrig riktigt.

Är ju liksom inte att man kan sluta äta helt, bara för att det krånglar. Näää. Jag har ju försökt. Det slutar inte direkt bra.

Jag pratar samtidigt om det. Ventilerar om det. Har tidigare försökt att hålla det inom mig, det slutade värre. Sånt här önskar jag inte ens på min värsta fiende.

Tror att jag har lyckas få TVÅ olika varianter kroppsdysmorfisk störning. Ja, ska ju göra ALLT ordentligt tydligen. Känner att jag MÅSTE vara smal. Annars duger jag inte. Sen, är min nuvarande kropp fel kön. Ja, NÅT måste hända känner jag. Sen skrämmer hormonbehandling osv mig VÄLDIGT mycket.

Nästan så att jag inte gillar mat längre, det är en annan sak ibland att inget riktigt lockar. Att jag då bara går på texturer osv.

Namngrejen är nästa sak som stör rätt mycket. Och att allt på ett sätt snurrar runt pengar. Visst, 250 kr är inte mycket för att byta förnamn. Men, sen tillkommer nytt id kort för typ 300-400 kr. ALLA kort måste bytas ut. Att jag måste verifiera om ALLA betallösningar. Och massa annat ”roligt”. Då jag skulle byta ut ALLA förnamn. Tänker försöka ha kvar samma initialer dock. Så, vi får se vad som händer.

Ja, det snurrar rätt mycket nu. Känns som i en film där ALLT åker upp i luften och liksom stannar där. Och långsamt ramlar ner. Och jag försöker fånga bitarna innan allt bara kraschar ner.

Men, det är bara att trycka på. Bara att inte ge sig. Förbi kaklet.


Publicerat

i

av

Etiketter: