Klädgnäll

Ja, nu ska det gnällas! Sitter och försöker hitta exakt rätt t-shirt som jag bara VILL ha. I rätt färg. Tryck. Storlek. Och material. Det kan väl inte vara så svårt?

På det svarar jag med HA. Följt av HA. Och avslutar med ett besviket lite mindre ha.

Snudd på omöjligt har jag lärt mig nu. Då en av mina favoritfärger är rosa. Samt jag behöver i herr Large. Och helst av model ”longline”, vilket är ner till halva låren. Gärna lite längre. Och i polyester då jag svettas sönder bomull på ca 10 minuter, kan inte ha en bomulls t-shirt alls. Så då blir det ju såna andas plagg, som faktiskt numera finns i den rosa jag vill. Men, utan tryck och den längd jag vill.

Soulstar tillverkar underbara längre plagg i herrstorlekar, har redan två längre bomberjackor samt en huvtröja från dom. Nu även jättefina längre t-shirts i även rosa med fint blomtryck. I bomull. Så klart. Även om dom har i polyester också, fast då blir trycken med baseball tröja. Så där skola, med stora siffror. Eller nån pinuppa med lite kläder på sig, även om det är trevligt, så är det kanske inte riktigt helt min still.

Sen ska det gärna vara budgetvänligt också, vilket är som att slänga in ytterligare en skiftnyckel in i maskineriet. Visst, hittar jag ett plagg jag bara äääälskar, då får det kosta lite mer. Om det liksom är HELT rätt.

Lyckas trots allt hitta massa kläder, som jag köper. Men, då oftast helt på slumpen i någon rea. Kanske inte helt rätt, eller mer än rätt. Men, kanske svart istället för rosa. Kompromisser är jag bra på numera. Men, svart klär mig ju så klart också. Vilket är vad jag oftast hittar när det är i alla fall rätt längd.

Så, var nöjd och glad..


Publicerat

i

av

Etiketter: