Inte förvirra nu

Känner att jag håller på att nästan medvetet förvirra sönder mig själv, och får kämpa emot det. Mitt jag har alltid gillat att klassificera saker, att stoppa rätt fil i rätt mapp.

Vilket med mitt gamla jag och mitt nya jag ibland kan ta sig nästan humoristiska former, som när jag har TVÅ skilda chrome konton till datorn. Och nu försöker att få ihop dom, när jag ibland måste ha två för att det finns två facebook konton osv. Ja, förvirrat blir det lätt.

Har hänt att jag har liksom sagt till mig själv ”please step away from the keyboard now madame”, då jag kände att det inte hjälpte mitt mående direkt i den stunden.

Samtidigt så blir jag ju mer och mer Thea efter när jag har listat ur det, känns som att Tobbe blir satt mer och mer på undantag. Att Tobbe blir som av bekvämlighet, när jag har nåt som inte är så viktigt.

Sen skulle jag gärna sätta Thea som admin på ALLA sidor och grupper, vilket kanske skulle leda till smått obekvämt och nog tappa en hel del likes när jag förklarade just vem Thea är.

Ja, jag vet! Prata om mig själv i tredje person kanske inte är direkt så sunt men det är enda sättet att hantera allt det här i text/blogg form.

I övrigt så känner jag mig lite vilsen, tog fel på tvättid osv idag. Kände att jag gjorde bort mig, och försökte hantera det. Det är inte en stor grej, även om mitt huvud kan tycka det.

Nä, nu ska denna fågel ta och försöka sova. Det är trots allt mitt i natten. Fast, det är säkert kväll nånstans på  jorden…


Publicerat

i

av

Etiketter: