En sorgens tid

Vi har alla sen i Fredags kväll sett allt det hemska som har hänt i Paris. Död. Sorg. Och sen började det. Allt rasistiskt sagt runt detta.

NEJ! Dom som utförde detta är/var inte representanter för Islam. Lika lite som dom plakatviftande idioterna i ”westboro baptist church” skulle representera andra kristna och verkligt kristna värdeningar och åsikter. NEJ! Det gör det inte.

Det är som du skulle säga att Anton Lundin Petterssons handlingar representerar alla oss Svenskar. Det var alltså han som maskerad och sminkad tog livet av två andra människor med ett svärd. Jag ser det som en idiot. En terrorist. Men, han var ju vit så det blir inte lika hemskt tydligen. Det blir bara att fokusera på hur sjuk han var, och inte vilken religion han hade.

Dom som gjorde allt detta hemskt var hjärntvättade idioter från IS. Inget mer. Inget mindre. Låt inte hatet och rasismen ta över. Låt den inte förmörka våra sinnen. Låt ljuset i våra hjärtan och sinnen lysa upp istället. Låt kärleken få oss att gå vidare i livet.

Your-heart


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar