Ojsan

Nästan så att det blev roligt. Upptäckte att mina NYA badbyxor hade ett LITET hål MITT bak på högre skinkdel. Blev jag lätt sur när jag hittade det? Näääääää. Inte alls. Bara lite. ”ok, bara att reklamera” tänkte jag tills jag började kolla lite närmare på hålet och tyget runt omkring. Jag TROR att jag lyckades göra det själv på alldeles egen hand. Nagellacksborttagare. Jajamensan. Dom fanns nära sist när jag höll på med stora processen, nämligen inte lätt att få bort typ 4-5 lager som ligger på mina naglar. Pröva att droppa lite på polyester. INTE bra. Ibland ska mina liv hållas isär. Eller så regerade tyget mot min mikrofiber handduk. Hur som helst rätt mycket mitt fel då dom inte kom med hålet där.

MEN! Man ska äga det, nu ska jag leta rätt på EXAKT rätt färg (dom förra var svarta). Så, hittar jag inte lila i herr boxer modell så annan gärna ”in your face” färg.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar