Bleh.

Är i sånt otroligt konstigt läge nu. Vet inte om jag mår bra eller dåligt. Trots att jag är ganska lugn så märker jag att tillfällen som inte ska påverka mig, gör det väldigt mycket. Som att en flärp på en dragkedja fastnar, jag känner direkt hur jag jagar upp mig. På ett sätt som nästan känns maniskt.

Det underliga är att jag nästan kan ”sitta och se på”. Tårar som ligger alldeles för nära. Trots att det är ganska bra så verkar min hjärna leta efter dålig saker.

Mycket som känns så konstigt. Sen är jag rent allmänt i dåligt skick kring jul. Vet inte om jag håller på att ramla i bitar igen.

Har absolut NOLL tålamod märker jag. Tårar som bränner. I detta läget som jag brukar gömma mig, så långt in jag bara kan.

Lovar att jag inte ska göra nåt dumt nu.


Publicerat

i

av

Etiketter: