Matproblematik

ja, det där verkar jag aldrig komma förbi. Finns alltid där. Liksom, har en problem med alkohol/droger så kan ju ett sätt att komma runt det vara att sluta med det som ger en problem.

Mat fungerar ju inte riktigt så, då vi dör om vi slutar äta. Just nu verkar det vara mer än på en tag. Är FÖR medveten om vad jag väger. Allt.

Kan ha satt igång lite extra när jag började sminka mig mer eller mindre varje dag. Känner mig ful. Känner mig ”lägre stående”. Även om jag vet att jag är rätt bra, så finns det hela tiden en känsla av obehag kring hur jag känner att jag ser ut.

Nu några dagar senare så har det lagt sig lite, men just nu är jag extra noga med att äta. Och försöker avdramatisera det så mycket jag bara kan.

Ta hand om er alla mina änglar ♥️


Publicerat

i

av

Etiketter: