Att komma ifrån nånstans

Ser saker från Hälsingland som får mig att tänka ”åh, där kommer ju min familj ifrån. Och bor där”. För att sen i nästa ögonblick ”ja just ja, den familjen som inte vill veta av mig”. ja, en person i den familjen då. Min sk. far.

Den känslan var ju inte helt angenäm kan jag säga. jag som vill höra till något. Som behöver ett sammanhang. Det märker jag mer och mer. Thea är inte en ensamvarg. Thea är ett flockdjur. Upptäcker det mer och mer.

Var ett tag rätt deppig över att jag inte har råd med festivaler osv denna sommar, men märker samtidigt att jag behövde tid att tänka. Tid att reflektera över ALLT som har hänt. Tid att kunna skapa. Tid för att bara finnas. Genom att kanske inte direkt tänka. Utan att det ska lastas på så mycket nya intryck och händelser.

Märker att det har tydligen fungerat rätt bra. Är väl som att en behöver vila när en har tränat för att det ska ha någon effekt alls. Det intalar jag mig iaf.

Men, får skapa mitt eget sammanhang. Mitt eget ”här och nu”. Får skapa min egen familj. Får skapa det jag gillar och behöver. Men, samtidigt komma ihåg var jag kommer ifrån. Att komma ihåg mitt förflutna. Det är ju också en del av mig.

Det blir bra ❤❤❤


Publicerat

i

av

Etiketter: