Accepterar mera

Märker att jag med bakgrund av min egen komma-ut process ser andras ”quirks” i ett annat ljus. Att jag tycker att man ska få vara den man vill utan att behöva ifrågasättas. Att jag t.o.m försvarar andras rätt till sina ”quirks”.

Så länge man gör det för sin egen skull. För sin egen process. På ett äkta sätt. Att kopiera andra för att verka mera ”häftig” är nåt jag inte riktigt tycker är varken speciellt snyggt eller direkt äkta. Att kopiera trans-stil eller vad man nu kopierar eller ”Lånar” utan djupare tanke på just vad man kopiera/lånar är direkt bara ”fel”. Att vara så fake hjälper ju inte. Att vara wannabe utan att tänka efter kommer ju aldrig att leda till nåt äkta. Till nåt verkligt.

Därför jag själv kanske är lite långsamt i min utveckling då jag vill hitta MITT innersta verkliga väsen. Att hitta MIN egna still, och inte kopiera nåt rakt av från ett youtube-klipp.

Jag klär mig inte i mina långa kläder för att andra ska tycka hur snyggt det är, även om andra nu gör det. Då min still är ÄKTA. Och börjar bli rätt mycket mig. För att det är grundat i mitt väsen. Jag klär mig för MIG. Och för att ge utlopp för vad jag nu vill ge utlopp för. Ja, är ju lite extrovert samtidigt. Det erkänner jag.

För att knyta ihop det är lite snyggt: var vad du vill vara. Bara det kommer från ditt hjärta. Så långe det är sant och ärligt så kommer jag slåss med näbbar och klor för att försvara din och min rätt för att vara det vi är. För att vara det våra hjärtan slår för. Trans. Hårdrockare. Matnörd. ALLT. Bara det är sant och äkta.


Publicerat

i

av

Etiketter: