Gör rätt från början

Ibland hänger det mer på hur man säger något, än de fakta man tycker sig vilja framföra. Om du vill visa upp färgen röd, så fungerar det ju inte att du skriver RÖD med gröna bokstäver på en skylt.

Det blir ju liksom fel. Och sen ska du inte envisas med att ”det är så röd är och känns. På riktigt”. Och sen förlöjliga folk för att dom tycker att du har stora hål i huvudet. Det blir inte rätt.För då kanske du inte har så mycket att verkligen visa upp. Och du är medveten om det. Men, envisas med att visa upp din skylt med RÖD i gröna bokstäver.

Så, om dina fakta inte håller för att visas upp som dom är så kanske du inte har fakta som är direkt korrekt. Utan bara en skylt med RÖD i gröna bokstäver.

Om du vill visa upp nåt, visa upp det som det är. I sin sanna form, och var beredd på att få kritik för det. Om det finns nåt där att kritisera. Möt den kritiken istället för att tjurskalligt visa upp din skylt med RÖD skrivet i gröna feta bokstäver.


Publicerat

i

av

Etiketter: