Tankar i natten

Just den rubriken brukar sällan leda till nåt gott. Men, ibland är det bara att acceptera hur det är. Hur det ligger till.

Som att jag har det rätt knepigt med mat just nu. Nästan så där att tårar kommer. Att jag hela tiden letar fel på hur jag ser ut. Ja, nu blir det ju liksom lite dubbelt med att jag sitter fast i fel kön.

En del av mig vill svälta. Vill vara smal. Vill vara det jag inte är. Allt blir en kamp. En kamp för att inte skada mig själv mer än jag redan har gjort. Vill vara smal och snygg men lyckas bara vara ”och”.

Försöker inte få skuldkänslor av att det just är svårt med nåt som är så grundläggande som just mat. Dricker man för mycket alkohol så kan man ju sluta med det. Just mat är det ju lite svårt att sluta med.

Känner att jag inte gör saker och ting ”rätt” nu. Kämpar emot det också. Kämpar emot att mitt inre fortfarande gömmer sig.

Meh. Vad är väl ändå en bal på slottet?…..


Publicerat

i

av

Etiketter: